Villkor

1. Allmänt

1.1 För att få använda vår tjänst ska du ha läst igenom och ha förstått dessa villkor. 

1.2 Tjänsten, som är helt gratis att använda, får bara användas av riktiga personer som använder sitt riktiga namn. Uppgiven e-postadress måste också vara riktig och giltig. Användarnamnet får dock vara påhittat.

1.3 Tjänsten erbjuds som den är och inga garantier ges gällande dess funktionalitet eller tillgänglighet. Vi göra dock allt vi kan för att hålla tjänsten igång.

1.4 Användaren förbinder sig att inte använda Tjänsten på ett sådant sätt att Tjänsten, Supportertips.se:s servrar eller system riskerar att utsättas för tredje mans åverkan genom exempelvis överbelastningsattacker eller liknande. I det fall Supportertips IF har skälig anledning att anta att sådana attacker kan komma att ske, med hänsyn till Användarens nyttjande av Tjänsten, äger Supportertips IF rätt att stänga ned Användaren med omedelbar verkan.


2. Svensk lag

2.1 För att använda vår tjänst med insats gäller Lotterilagen och våra övriga villkor.

2.2 Som arrangör av tips ansvarar du för att eventuella insatser, vinster eller priser inte sker i kommersiellt syft!  
Ett slutet tips (d v s inte ”Öppet för alla”) är en angelägenhet mellan dig och de du bjuder in med särskild länk. Hur ni eventuellt satsar privat är en angelägenhet bara er emellan. Ett ”Öppet för alla”-tips kan bli synat av myndigheter.

2.3 Supportertips.se tar inte ansvar för hur du använder dina tips gentemot dina tippare. SupporterTips tar ej heller ansvar för hur du agerar gällande eventuella insatser och då du godkänt våra användarvillkor tar vi för givet att du också följer dem.

3. REGLER OM NAMN PÅ TIPS

3.1 Som tips-byggare bör inte namnge ditt tips efter en idrottsklubb så det kan uppfattas att det är den nämnda klubben som arrangerar ditt tips.
T ex "AIK-tipset", "MFF-tipset" eller "Hammabys FotbollsTips" är inte godkända namn då klubbarna i förekommande fall kan kräva skadestånd för intrång i varunamn. "Evas Hammarbytips" eller "Mormors BP-tips" är däremot godkänt.